Welkom in Valmeinier

 

IEDER ZIJN ZOMER IN VALMEINIER

In Valmeinier rijmt de zomer met activiteiten en feestelijkheden. Dit fraaie station in de Savoie (het departement met het nummer 73) biedt niet alleen unieke vergezichten, maar ook een hele scala zomerse ontdekkingen waaraan grote en kleine gezinnen de hele zomer lang hun hart kunnen aan ophalen. Welkom voor een vakantie in de open lucht, weg van de hectiek en de massa’s, om te genieten van een intense vrijheid in de nabijheid van de zonovergoten toppen van de Maurienne, met de schitterende Mont Thabor trouw op de achtergrond. Wie een zomers moment doorbrengt in Valmeinier, knoopt aan met een dorp waar authenticiteit centraal staat en waar de lokale bewoners wat graag hun waarden delen met de vakantiegangers.

 

U BENT OP ZOEK NAAR RUST…

VALMEINIER VILLAGES

Het dorp ligt op een hoogte van 1500 meter en heeft zijn authentieke karakter weten te bewaren. Op die manier kan de bezoeker rustig genieten van het pittoreske bergleven.

Valmeinier Villages is een mooi uitgespreid en terrasgewijs aangelegd dorp met een twintigtal gehuchten van waaruit de bezoekers een schitterend uitzicht hebben om de omringende bergtoppen. Met volle teugen proeven van de plaatselijke rust en authenticiteit behoort tot de kleine, maar mooie geneugten het leven!

OF U WIL DE HELLINGEN TROTSEREN?

VALMEINIER 1800

Het moderne bergstation ligt op een hoogte van 1800 en is prachtig ingebed in de site dankzij een beredeneerde architectuur en aandacht voor de instandhouding van tradities.

Het station ligt in het zuiden van het departement Savoie en geniet dus van een maximaal aantal uren zonneschijn. Het is tegelijk een station op mensenmaat, waar de ontvangst eenvoudig en hartelijk is. Groots is het natuurlijke decor met de mythische Mont Thabor, waar u – ver van de hedendaagse stress – moeiteloos kunt herbronnen.

DE MOGELIJKHEDEN ZIJN LEGIO …

Valmeinier lokt niet alleen door zijn prachtige natuur, maar ook door een zeer divers aanbod van activiteiten om een aangename vakantie te beleven met het hele gezin. Met aan de horizon alleen de machtige, omringende bergtoppen.

Een 100% natuurlijk speelterrein dus, verscholen als een schat in de onmetelijke pracht van de bergen.